Mindig nyitva!

A cégbejegyzéssel szinte egyidőben indult el a Festivitas közösségi oldala. Megterveztük, összerakosgattuk majd élesítettük. A felület beállításait, a cég általános adatainak bejegyzését alapítótársam, Anikó kezelte. Lévén, hogy a cégbejegyzést megelőző időszakban már tervezés alatt állt az első rendezvényünk, az Üzleti protokoll c. képzésünkkel kapcsolatos tájékoztató is hamar felkerült. Majd értesítések, emlékeztetők, képek… Dinamikusan és lelkesen építgettük a cégünk akkor még egyetlen online felületét. Több eszközről és könnyen kezelhető, sok emberhez szóló megoldás volt ez, vizuálisan láthatóak, online elérhetőek lettünk.

Jogilag is, online is és valósan is életre hívtunk a rendezvényszervező ügynökségünket.

A közösségi oldalunkon ténykedve egyszer csak a következőre lettem figyelmes: Mindig nyitva. Az oldalunkon azt írja, hogy a Festivitas mindig nyitva tart. Nahát, gondoltam magamban, egy ügynökség, amelyik mindig nyitva tart?! Milyen nagyszerű! Sok-sok mosolygós, vigyorgós hangulatjel kíséretében azonnal meg is kérdeztem Anikótól, hogy tényleg, a Festivitas mindig nyitva tart. Anikó válasza pedig nagyon egyszerű volt: Hát, nem? Végül is… – válaszoltam, aztán átgondoltam.

És igen, mindig. Mert rendezvények tervezésével, szervezésével és lebonyolításával foglalkozunk. A tervezgetés időszakában éjjel és hajnalban is dolgozunk. Ekkor születnek ugyanis a legjobb ötletek, forrnak egybe az elemek, vagy éppen értelmet nyer némely korábbi ötlet, kiderül, hogyan illeszkedik az egészbe, izgalmassá, különlegessé, egyedivé téve azt. A szervezés és a lebonyolítás időszakában pedig a legkülönbözőbb helyszíneken és időpontokban teljesítünk, akkor, amikor annak éppen ideje van. A rendezvényre mindig elsőként érkezünk és utolsóként hagyjuk el a helyszínt.

És igen. Mert egymás részére is mindig elérhetőek vagyunk. Az ügyfeleink és a partnereink is mindig számíthatnak ránk, és nem csupán online.

Ötletelünk, tervezünk, szervezünk, kommunikálunk, partnereket keresünk, kreatívak vagyunk és felelősséget vállalunk, rugalmas hozzáállással ügyesen kezeljük a váratlan helyzeteket, lebonyolítunk és értékelünk. És mindig nyitva tartunk. Ezek vagyunk mi. Ez a Festivitas.

Dorottya