Rólunk

Festivitas, azaz öröm, jókev, vidámság… Egy rendezvénynek éppen ezeket a húrokat kell megpendítenie. Rendezvényt szervezni pedig művészet, amit alázattal, a legnagyobb odafigyeléssel és szívből jövő szeretettel kell művelni. Olyan ez, mint a vasárnapi húsleves, amelyben a legkiválóbb hozzávalók ízharmóniáját a szeretet teszi teljessé.

A Festivitas alapítói, Anikó és Dorottya korábban külön utakon jártak, szereztek nélkülözhetetlen tapasztalatokat a legkülönbözőbb rendezvények szervezése terén. Megtanulták, hogy a sikeres szervezéshez jó csapat kell, a tökéletesség pedig a részletekben rejlik. Közös vállalkozásuknak ez az igazi értéke.

Üzleti vagy családi rendezvények, céges évfordulók pazar ünnepélye, inspiratív partnertalálkozók, innovatív csapatépítők, szakmai tanácskozások, különleges termékbemutatók, felejthetetlen születésnapok, pompás esküvők, meglepő legény- és leánybúcsúk, szabadtéri fesztiválok vagy éppen idegenforgalmi rendezvények – mindezeket térségünk legszínvonalasabb szolgáltatásait nyújtó partnereink, szerteágazó szervezői tapasztalatunk, az igényesség iránti elkötelezettségünk és a minden apró részletre kiterjedő figyelmünk teszik igazi élménnyé.

 

Szolgáltatásaink:

  • Üzleti, szakmai és családi rendezvények tervezése, szervezése és lebonyolítása az első  pillanattól az utolsóig
  • Egyedi dekoráció a legkülönfélébb alkalmakra
  • Kerek asztalok és könyöklők bérbe adása