O nama

Dugogodišnjim prisustvom i radom u civilnom, društvenom, kulturnom, obrazovnom i privatnom sektoru, osnivačice: Aniko i Doroća, stekle su bogato iskustvo u planiranju, organizovanju i realizaciji raznih manifestacija. Svesne su prednosti i benefita timskog rada, znaju da su poverenje i saradnja neophodni elementi u ovom poslu. Krajem 2016-e godine nastaje želja i potreba za zajedničkim radom, a već u novembru mesecu osniva se novo preduzeće kako bi individualno znanje, iskustva, veštine i kreativnost osnivačica bile usmerene ka zajedničkom cilju.

Tako nastaje Festivitas – agencija za organizovanje manifestacija. „Savršenstvo nije sitnica“ je slogan preduzeća, koji slikovito opisuje naš pristup i odnos prema poslu koji radimo.

Festivitas pruža usluge planiranja, organizovanja i realizacije poslovnih i porodičnih događaja. Ukoliko razmišljate o održavanju inspirativne svečanosti za klijente, ili o nekom laganom koktelu, vašoj organizaciji je potreban tim bildig upotpunjen sa sportskim aktivnostima ili događajem na otvorenom, pred vama je važan porodični praznik, rođendan voljene osobe, planirate svadbu, ili vam treba pouzdani partner za organizovanje kulturne, tradicionalne manifestacije, festivala, oslonite se na naš profesionalizam.

 

Usluge naše agencije:

  • Planiranje, organizovanje i realizacija poslovnih i porodičnih manifestacija.
  • Postavljanje jedinstvene i kreativne dekoracije za sve prilike.
  • Iznajmljivanje okruglih i barskih stolova.