A szépség arcai

Szeptember első napjai esőt és hideget hoztak. Forró, munkával teli nyár áll a Festivitas csapata mögött. A sok munka miatt a blogunkat egy kicsit el is hanyagoltuk, de most igyekszünk újra felvenni a fonalat. A nyári tevékenységünk egyik leglátványosabb eredménye A szépség arcai című tévéműsor, amelynek első adását 2017. szeptember 2-án mutatták be a Vajdasági RTV 2-es csatornáján. Nagy öröm számunkra, hogy cégünk a műsor társszerkesztője lehet. Nagyon élveztük a munkát Kruncz Anikóval, a műsor szerkesztőjével, valamint a tévé csapatával. Továbbá büszkék vagyunk kiváló partnereinkre is, akik nyitottak voltak az ötleteinkre, és bekapcsolódtak a munkába: Piskorski Viola (Prime Style) stylistra, aki kiváló stílustanácsokkal látja el a műsorban szereplő hölgyeket, Nataša Simendićre, a szabadkai La Perla Szépségszalon tulajdonosára, aki meseszép frizurával és sminkkel igazi királynővé varázsolja a résztvevőket, valamint a szabadkai Shoppi Retail Parkra, ahol minden megtalálható egy helyen, és a vásárlás igazi élmény.

Az első műsor forgatásáról egy rövid kis írás a Családi Körben most indult FESTIVITrÁzS című rovatunkban is megjelent, fogadják szeretettel blogunkon is:

Egy antiboltkóros naplója

Nem szeretek vásárolni. Időpocsékolásnak tartom, és olykor valóságos fájdalmat okoz számomra, amikor be kell mennem egy ruhásüzletbe. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ha pontosan tudom, milyen ruhadarabot szeretnék, akkor azt még természetesen nem gyártották le. Mindezek fényében mégis vállaltam, hogy részt veszek A szépség arcai című, szeptember 2-án 20 órától, a Vajdasági RTV 2-es csatornáján induló tévéműsorban, amely a Vajdasági RTV és a Festivitas Kft. együttműködésének eredménye. Az olvasó joggal teszi fel a kérdést, hogy mégis miért.

Elsősorban azt reméltem, hogy Piskorski Viola stylist útmutatásaival minden eddiginél gyorsabban és tudatosabban tudom majd megvenni a szükséges ruhákat. Mert bármennyire is idegenkedem a vásárlástól, öltözni nap mint nap kell.

Másodsorban arra számítottam, hogy Nataša Simendić fodrász és kozmetikus kiváló, villámgyors szépségápolási tanácsokkal is ellát.

Harmadsorban azért, mert arra gondoltam, ily módon fájdalommentesen sikerül feltérképezni a forgatás helyszínéül szolgáló szabadkai Shoppi bevásárlóközpont üzleteit, hogy a következő vásárláskor ne kelljen túl sokat kóvályognom a polcok között.

Nos, azt kell mondanom, mindhárom elvárásom teljesült, és még sokkal több is. Sokat tanultam magamról, a saját stílusomról, és valamelyest a komfortzónámból is sikerült kilépnem. Talán ez volt a legnagyobb hozadéka a műsornak, s talán nem csupán nekem lesz tanulságos.

Anikó