Álomesküvő buktatók nélkül

Lassan elérkezünk az évnek azon szakába, amikor az idén esküvőre készülők maximumfokozatba kapcsolnak. A szerencsésebbek nyugodtan dőlnek hátra, mert már tavaly lefoglaltak mindent, de azoknak sem kell aggódniuk, akik még csak most kezdenek hozzá a szervezéshez.

Olykor nem is olyan nagy gond, ha a közkedvelt helyszínek már foglaltak. Egy kis kreativitással a szorultságunkból előnyt is kovácsolhatunk. Merjünk kilépni a komfortzónánkból az esküvőszervezés során is, ne legyünk a megszokások, a kötelezőnek gondolt elemek rabjai! A hagyományok szépen összehangolhatóak a nem szokványos elemekkel.

Ma már nálunk is egyre népszerűbbé válnak a szabadtéri esküvők, egyre gyakoribb, hogy az ifjú pár nem az anyakönyvi hivatalban mondja ki a boldogító igent. Az ilyen helyszínek kapcsán elég sok baklövést is el lehet követni. Nagyon fontos, hogy ne a beltéri dekorációt vigyük ki a természetbe, hanem a környezet által inspirált kompozíciót alakítsunk ki minél több természetes alapanyag felhasználásával. Ezekben az esetekben, és természetesen másutt is, az egyszerűség, a letisztultság a legnagyszerűbb.

Az időjárás változékonyságára mindenképpen fel kell készülni, de ez sem jelent komoly problémát, ma már minden könnyedén megoldható. S higgyék el, a szabadtéri esküvő csodája megéri ezt a kockázatot is.

A legfontosabb mégis az, hogy történjen bármi is a szervezés ideje alatt, ne feledkezzünk meg a lényegről. Ne engedjük meg, hogy egy kis véleménykülönbség a színek, a menü vagy éppen az ülésrend miatt a kedvesünkkel vagy bármelyik családtaggal, elbizonytalanítson bennünket, tönkretegye az esküvőt.

Anikó